siaya-17

Beleidsplan 2018

In het huidige jaar 2018 hebben we grote stappen gezet in de richting van zelfvoorzienendheid. Dankzij uitbreiding heeft de boerderij de potentie om het schoolgeld van 25 leerlingen per jaar te betalen, maar dat aantal gaat tegelijk met de produktie omhoog. Bovendien willen we het aantal sponsors vanuit van buiten af vergroten.

Met een electrische pomp kunnen we onze groentetuin het hele jaar door irrigeren, waardoor de opbrengst navenant toeneemt.

Het bereik en het niveau van onze Kidstar Academy neemt met iedere editie toe. In het nabijgelegen Segah is nu ook belangstelling voor een Kidstar Academy. Deze uitbreiding zullen we met onze expertise ondersteunen.

We willen ons model van school annex boerderij ook introduceren op omliggende scholen, zodat ook deze scholen een aantal kansarme studenten kunnen opnemen.

De stage van twee tandarts studenten uit Amsterdam heeft aangetoond dat de tandartszorg in de regio ontoereikend is. Het plan is om een busje aan te schaffen om daarmee de scholen rond te gaan.

 

 

 

 

Siaya Education Project is een ANBI organisatie en een lid van Bureau Internationale Samenwerking